Radu Ștefan Bănică a primit cadou o mașină extrem de scumpă la doar 19 ani. Cât costă bolidul condus de fiul lui Ștefan Bănică Jr. și ce marcă este

de:
19 iun. 2021
Radu Ștefan Bănică a primit cadou o mașină extrem de scumpă la doar 19 ani. Cât costă bolidul condus de fiul lui Ștefan Bănică Jr. și ce marcă este
Radu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică este foarte atent la achizițiile pe care le face, însă știe ce și când să cumpere. Acesta a ajuns să conducă un bolid de lux pe care nu oricine și-l permite și e de înțeles având în vedere faptul că este fiul renumitului artist Ștefan Bănică Jr. 

Cei de la spynews.ro, l-au surprins pe fostul concurent de la Te cunsosc de undeva la volanul unei mașini mai scumpe de 50.000 de euro.

Ce mașină are Radu Ștefan Bănică

La doar 19 ani, fiul lui Ștefan Bănică Jr conducea un Audi Q3. El a fost filmat de paparazzi în timp ce s-a oprit la o benzinărie, mergând apoi spre un supermarket. 

În imaginile surprise se poate observa că Radu Ștefan Bănică are grijă de el. Poartă mânuși continuu când atinge lucruri, semn că vrea să fie precaut în fața virusului. Mașina este una specială, deci oricine își întoarce capul când o vede pe stradă.

Radu Ștefan Bănică Sursa foto: spynews.ro

Cu ce se ocupă fiul lui Ștefan Bănică 

Din punct de vedere profesional, Radu Ștefan Bănică nu se poate plânge. Deși e la început de drum, are deja foarte multe proiecte în derulare. Pe lângă faptul că a fost concurent la show-ul Te cunosc de undeva de la Antena 1, el a mai jucat și câteva piese de teatru.

Să nu uităm că a cântat și alături de tatăl său, într-un concert de crăciun în 2019, pentru care a fost nevoit să susțină un casting, la fel ca și toți ceilalți care și-au dorit asta. 

A fost un moment pe care Radu Ștefan Bănică l-a apreciat ca fiind unic și pe care nu-l va uita niciodată.

”Momentul din concertul de Crăciun din 2019, alături de tata, pe scena Sălii Palatului, a fost unic pentru mine, cu o încărcătură emoțională aparte, un moment pe care nu-l voi uita niciodată”, a declarat Radu Ștefan pentru viva.ro.

Radu Ștefan Bănică Sursa foto: spynews.ro