Raed Arafat este bolnav. Șeful DSU și-a semnat demiterea! Dezvăluire bombă

raed-arafat-1

Pandemia încă nu a trecut, dar răbdarea românilor a atins limitele maxime. Mulți consideră că Guvernul a exagerat cu măsurile restrictive, motiv pentru care economica are mari probleme astăzi. Sute de mii de români au rămas fără loc de muncă pentru că firmele au intrat în faliment, iar cineva va trebui să deconteze toate acestea. Raed Arafat va fi ținta, spune Ion Cristoiu, care subliniază că acesta este bolnav după aparițiile publice și că cele 80 de procente încredere a populației înseamnă demiterea lui.

“Întrebările cum a fost posibil se vor înmulţi, dar şi cine au fost nemernicii care au manipulat această criză pentru a ne ţine în case. Indiscutabil, în România, aşa cum a spus şi dl. Vasile Astărăstoae, ţapul ispăşitor va fi Raed Arafat. Raed Arafat este bolnav după apariţii mediatice. El s-a afişat peste tot ca fiind şeful Partidului Carantinei. Singurul consecvent în ţinerea noastră în case, chiar şi acum, este dl. Raed Arafat”, a spus celebrul jurnalist.

Ion Cristoiu este de părere că toată popularitatea lui Raed Arafat, care este peste cea a preşedintelui Iohannis, se va întoarce împotriva șefului DSU.

De ce va fi dat afară Raed Arafat

“Raed Arafat este o personalitate nesuferită actualului regim Iohannis. Au vrut să-l şi dea afară. În prima fază a crizei, când era panică, Raed Arafat a beneficiat de 80% încredere în sondaje.

Iohannis a avut 30%. Diferenţa din sondaje faţă de Iohannis îl va costa scump pe Raed Arafat. Iohannis nu va ierta că o personalitate a devenit vedeta României. Probabil aşa se va întâmpla şi cu Ludovic Orban, ca un fel de gelozie”, spune maestrul Ion Cristoiu pentru Mediafax.

”Dacă şi campania electorală va avea ca temă felul în care a fost administrată criza, se va găsi ţapul ispăşitor în Raed Arafat. Se va merge pe două direcţii. Se va începe şi se va spune, pe surse, că dl Klaus Iohannis nu a exagerat în 26 februarie pericolul pentru că Raed Arafat a fost cel care a impus aceste măsuri. Probabil că va fi şi un plan cu afacerile pe care le-a făcut în timpul crizei. Nu va fi greu ca inclusiv lentoarea măsurilor de relaxare să fie puse pe seama lui Raed Arafat. Cu cele 80 de procente în sondaje, dl Raed Arafat şi-a semnat demiterea”, a concluzionat jurnalistul.

Citește și:

Revista Presei