Raed Arafat, ultimul anunţ! Când va fi de fapt punctul maxim al pandemiei coronavirus! Teribil ce se va întâmpla în România

Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a transmis recent un anunţ important pentru toţi românii. Şeful DSU a vorbit despre situaţia coronavirus în România şi despre momentul în care virusul va atinge punctul maxim în ţara noastră. Ce le recomandă tuturor românilor în această perioadă extrem de delicată şi de periculoasă. 

Anunţul lui Arafat privind vârful epidemiei de coronavirus

Raed Arafat a transmis că vârful pandemiei de coronavirus, conform analizelor, va avea loc în luna aprilie. „Există analize în acest sens. În aprilie va fi la un moment dat un vârf. Se fac modelări, însă nu vreau să mă pronunț. Depinde de foarte multe aspect acest lucru. Oamenii să facă tot posibilul să nu mai plece afară pe perioada sărbătorilor”, a explicat Raed Arafat.

Recomandări importante făcute de Raed Arafat populaţiei

„Recomandările care există în timpul zilei sunt să reduceţi deplasarea la maxim. Plimbarea cu animalele de companie, urgenţe medicale achiziţie de alimente; între orele 06.00 – 22.00 este obligatoriu să ieşi numai pentru aceste activităţi. De la 22.00 la 06.00 e obligatoriu, de la 06.00 – 22.00 e recomandare. Lumea să o trateze că şi cum ar fi obligaţie. E foarte important acest lucru, a explicat Raed Arafat.

De asemenea, şeful DSU a mai spus că plimbarea cu animalele de companie ar trebui făcută în jurul locuinței, până la 500 de metri, nu mai departe.

Loading...

Revista Presei