Raluca Bădulescu a șters pe jos cu Gabriela Cristea: Are mână de tirist

02 ian. 2020
Raluca Bădulescu a șters pe jos cu Gabriela Cristea: Are mână de tirist

Raluca Bădulescu a făcut-o praf pe Gabriela Cristea. Vedeta a umilit-o, analizându-i rochia de mireasă purtată la nunta din 2019. Fosta prezentatoare TV s-a căsătorit în toamnă cu Tavi Clonda.

Jurata nu înțelege alegerea greșită a Gabrielei Cristea și face comentarii foarte dure: ”Nu pot să înțeleg cum de se îmbrăca așa! Este inadmisibil”, a spus Raluca.

Aceasta s-a legat de decolteul generos al vedetei, pe care l-ar fi ascuns, dar și de mâinile foarte groase.

”De unde să încep să vorbesc despre rochiile de mireasă ale Gabrielei Cristea și unde să mă opresc. Uite, eu nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea despre vreun decolteu generos, toată viața mea am avut sânii prea mari și nu este cazul să îmi zic opinia. Dar…în general, atunci când ai un piept prea mare, adevărat, este bine să îl lași mai la vedere, fiindcă altfel, dacă îl ascunzi, arăți ca un porumbel din Piața San Marco, încoțopenit. Repet…e bine să îl lași la vedere, dar de la a avea un decolteu generos și frumos până la a avea decolteul Gabrielei, e cale lungă. Situația nu este la nivelul bustului, ci la umeri, la claviculă, unde este jale… Dacă noi nu posedăm de la Dumnezeu niște mâini subțiri, cum nici eu nu am și cici Gabi, este necesar să fie pus un material peste ele. Trebuie să mergem la cumpărături să ascundem ”mânoiu ăsta”, așa cu, are Gabriela Cristea și să îl arătăm decent”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Wowbiz.ro.

Are mână de tirist

”Gabi are mână de tirist, nu că eu aș avea mâna mai subțire, dar la ea este neplăcut ochiului. Pentru că nu este o priveliște ca la fetele slabe, precum Andreea Raicu sau Carmen Brumă, care ”rup” sala, Cristea nu trebuia să lase mâneca goală, era musai să îmbrace mâneca! Pentru a fi de bun gust ținuta, Gabriela putea lăsa la vedere din decolteu doar V-ul, căci dezbrăcăciunea asta și cocul este nenorocire. REPET, trebuie cumpărat material să ne acoperim. Este groaznică. Îmi pare rău că spun acest lucru atunci când caracterizez cea mai frumoasă zi din viața Gabrielei Cristea, dar când suntem mai plinuțe, nu ne dezgolim ca niște năuce. Este vital să avem grijă cum apărem în public, fiindcă, suntem modele pentru cei care ne privesc. Îmi pare rău să o spun, dar ea nu trece clasa dacă vorbim despre vestimentația de la nuntă”, a conchis Raluca pentru canalul de Youtube WOWbiz.ro