Raluca Pastramă rupe tăcerea: motivul real pentru care divorțează de Pepe. Dezvăluiri uluitoare din viața intimă a celor doi

03 nov. 2020
Raluca Pastramă rupe tăcerea: motivul real pentru care divorțează de Pepe. Dezvăluiri uluitoare din viața intimă a celor doi

Deși păreau familia perfectă și că se iubesc enorm, Raluca Pastramă și Pepe divorțează. Anunțul a fost făcut chiar de artist, care a declarat într-un clip pe youtube că a încercat tot ce i-a stat în putință să-și salveze căsnicia, mai ales că la mijloc sunt și doi copii. Cea care a fost de neînduplecat în decizia ei a fost, însă Raluca.

Aceasta a spus că-și dorește o despărțire fără scandal, la notar, dar subiectul este deja în toată presa, mai ales că nimeni nu se aștepta la așa ceva. Pentru Pepe este al doilea divorț, după cel de Oana Zăvoranu, care s-a lăsat cu mult circ. Însă de data aceasta părea că și-a găsit sufletul pereche.

Nașii celor doi au fost Andra și Cătălin Măruță, iar anunțul lui Pepe i-a luat și pe ei prin surprindere. Mai multe surse au declarat pentru VoxBiz că aceștia ar fi încercat să discute cu Raluca pentru a calma spiritele, dar aceasta nu mai dorește să rămână în această căsnicie, pe care se pare că o consideră toxică.

Recent ea a fost invitată în emisiunea online de pe Youtube a lui Pepe, #BARonline, iar în acel moment s-ar fi produs marea problemă. Internauții au întrebat-o de ce nu devine și ea vlooger pe Youtube, iar Raluca a fost încântată de sugestie. Însă Pepe i-a tăiat aripile, iar asta a deranjat-i profund. ”Doamne ferește”, a spus el glumind.

Dezvăluirile Ralucăi Pastramă. De ce a ajuns la divorț

„Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze”, a spus Raluca Pastramă.

„Mi-aș dori așa. Sunt multe lucruri pe care aș vrea să le împart. Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație, îmi place să vorbesc. Sunt un om super deschis și cu vorbele la mine întotdeauna. Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine. De-asta niciciodată nu am vrut să dau nici interviuri și mi-a fost cumva frică să răspund, că întotdeauna cuvintele îmi erau răstălmăcite și am zis că mai bine tac, ca să fiu în siguranță și să nu mai stau să mă supăr când începe lumea să mă judece pentru ce spun”, a mai spus aceasta.

Se pare că Raluca a acumulat multe frustrări de-a lungul timpului și a simțit că nu se poate dezvolta din cauza soțului său, fiind mereu în umbra lui, mereu urmărită de presă și nu a mai suportat stresul. Acum își dorește să fie o femeie liberă, independentă și să arate ce poate pe cont propriu.