Toggle Menu
  1. Home/
  2. Business/

Rareș Bogdan, dat dispărut de la Realitatea! Ce decizie a luat jurnalistul

  1. Home/
  2. Business/

Încă de marți, cel care aduce cea mai mare audiență la Realitatea TV a dispărut de pe post. Fără niciun fel de explicații suplimentare, în locul lui Rareș Bogdan a apărut Claudiu Popa. Mai mult decât atât, jurnalistul a dispărut și de pe rețelele de socializare, ceea ce i-a panicat maxim pe admiratorii săi. Aceștia au început să pună întrebări reprezentanților postului și să scrie insistent pe facebook, pentru a afla detalii.

După câteva zile de liniște totală, vineri Rareș Bogdan a îluat decizia să răspundă discret la întrebari. Fără să ofere informații suplimentare, acesta a anunțat că va reveni la Jocuri de Putere, în curând, mai exact miercuri. În cele din urmă, s-a aflat unde a dispărut jurnalistul clujean: în Statele Unite ale Americii. Acesta a comentat pe contul său de Instagram ca se afla în SUA, dar a dat de înțeles că este și în vacanță, dar mai ales cu treabă.

Vezi și Vă mai amintiți de călugărul de la Tanacu? Ce face astăzi și ce s-a ales de cei care l-au condamnat

Vezi și Psihiatrul și neurologul Dulcan: “Un stres, o furie, o mânie de cinci minute poate să blocheze celulele sistemului imunitar aproape până la cinci-şase ore!”

Cât câștigă Rareș Bogdan

Datorită succesului său mare, Realitatea Tv îl plătește foarte bine. Potrivit unor calcule simple, pe baza declarațiilor sale, ar câștiga lunar de la postul patronat de Cozmin Gușă, între 13.000-15.000 euro. Asta în anul 2015. „Ştii câţi bani a făcut emisiunea mea pentru postul ăsta, doar luna trecută? 154.000 de euro au încasat ăia, în urma emisiunii mele, a spus Rareş Bogdan.

Eu având un contract de 10 ori mai mic. Ba de vreo 10-12 ori mai mic. Am 5 talkshow-uri pe săptămână, 3 ore pe seară, şi fac cam 40% din bugetul Realităţii TV, atâta se încasează în urma publicităţii vândute pe Jocuri de Putere”, a declarat Rareş Bogdan, potrivit reportervirtual.ro în noiembrie 2015. Pe lângă acești bani, Rareș Bogdan mai are și o firmă de PR, Trend Communication, unde este asociat cu fratele său Horia Bogdan, dar și cu colegul Octavian Hoandră. Cel puțin asta arată datele la Registrul Comerțului și astăzi.

Firma are printre clienți Primăria Cluj Napoca, dar și pe președintele PNL București, europarlamentarul Cristian Bușoi.Contactat de PressOne, politicianul a răspuns printr-un SMS: “Buna ziua. Relatia mea de colaborare este cu Horia Bogdan (fratele lui Rareș Bogdan – n.r.), managerul firmei, pe care il cunosc de ceva timp, un om serios si profesionist.

Dupa o discutie cu el in care mi-a explicat cum pot imbunatati comunicarea, am decis sa colaborez cu Trend. Trend Communication este una dintre putinele companii din Romania cu departamente dedicate de monitorizare media – online, scris, TV. De asemenea, am avut în vedere experienta vasta pe care cei de la Trend o au pe piata de advertising din Romania si mai ales campaniile lor de marketing politic. Din colaborarea cu echipa de acolo, incerc sa gasesc solutii de a promova mai mult subiectele europene si activitatea mea de la Bruxelles, dincolo de activitatea politica din tara”.

La rândul său, Rareș Bogdan a spus că nu mai are firma de doi ani, contrazicând astfel informațiile de la Registrul Comerțului. Rareș Bogdan spune că a părăsit poziția de administrator al Trend în 2016. I-a lăsat locul lui Octavian Hoandră. Spune că a ieșit și din acționariat, dar apare în continuare la Registrul Comerțului, ceea ce înseamnă că adevărul nu ar fi chiar cel spus de realizator sau cei de la Registrul Comerțului sunt extrem de incompetenți dacă nu sunt capabili să actualizeze datele după atâta timp.

Valentin Păun/ Sursa foto: facebook