Rareș Bogdan, premier?! Totul a ieșit la iveală. Cutremur total la PNL!

rares bogdan

În ultima vreme, Rareș Bogdan a avut o serie de luări de poziție împotriva Guvernului condus de Ludovic Orban, care au devenit chiar evidente și s-au manifestat fățiș. Acum, totul se explică. 

Rareș Bogdan a vorbit la „Marius Tucă Show” despre varianta de a deveni premier.

„E o poziţie pe care orice om politic şi-o doreşte. Trebuie făcut totul pas cu pas. Am o poziţie importantă politică, dar şi la nivel european. Este suficient şi trebuie să mă familiarizez cu această junglă. Apoi pot spera la o poziţie administrativă la înalt nivel”, a mai spus europarlamentarul care, după cum se vede, nu-și mai ascunde aspirația de a deveni premier.

De curând, mai mulți membri importanți din partid au cedat nervos, iar cel mai vocal a fost Rareș Bogdan, care a făcut acuzații grave.

Voi ieși public și îi voi spulbera!

Cele mai dure reproșuri le-a făcut prim-vicepreședintele Rareș Bogdan care s-a arătat nemulțumit că află măsurile Guvernului de la televizor. Mai precis, Rareș Bogdan, a acuzat o ruptură între partid și Guvern. Rareș Bogdan i-a criticat pe miniștri pentru că nu informează partidul despre măsurile luate.

„Atâta timp cât aflăm de la TV măsurile guvernului nostru eu nu mai ies public”, le-ar fi transmis Bogdan, conform unor surse participante la discuție, citate de digi24.ro. Rareș Bogdan a criticat mai mulți miniștri printre care cei de la Agricultură, Muncă și Economie.

De asemenea, acesta s-a arătat nemulțumit de prezența oamenilor lui Tăriceanu în Guvern, în condițiile în care ALDE critică Executivul: „Eu nu știu dacă ALDE mai sunt la guvernare sau în opoziție”.

„Miniștrilor le spun doar atât: Să își bage mințile în cap și să comunice cu partidul și să nu facă pe nebunii, pentru că altfel voi ieși public și îi voi spulbera”, a răbufnit Rareș Bogdan.

Revista Presei