Rareș Bogdan șochează România: Dacă v-ar mânca inima câinii și tot ar fi puțin!

rares bogdan

Europarlamentarul Rareș Bogdan a avut astăzi o reacție fără precedent de virulentă, am putea spune chiar de nerecunoscut, din punct de vedere al ideilor transmise, cu atât mai mult cu cât ocupă o funcție înaltă în structurile europene. Opinia publicată pe digi24.ro este nu numai plină de ură, dar conturează un tablou chiar șocant. 

„Vă doresc faliment și șomaj, speculanților! Dar să nu veniți apoi să plângeți, căci meritați să putreziți în închisori! Faceți trafic cu nenorocire, luați pensionarilor, familiilor cu copii, nevoiașilor de toate felurile, speranța, le sporiți temerile că ar putea muri de foame! Nu aveți niciun dram de suflet?

Dacă v-ar mânca inima câinii, cum urla de durere Poetul transformat în nebun doar deoarece a avut curaj, și tot ar fi puțin!

Speculanților, ați simțit că se apropie de toți prăpastia și ați decis că trebuie să cadă doar cei mai oropsiți? Nu aveți mame, copii, bunici?

Unde trăiți voi, cei care ați renunțat la ultima fărâmă de omenie? Cine v-a transformat pe voi în semizei?

Cine v-a dat dreptul să creșteți de cinci ori prețul la cartofi, măcelărind regulile comerțului liber? V-ați bazat pe nerozia românilor în cele mai dramatice momente prin care trebuie să se mobilizeze să pășească? V-ați înșelat! Câștigul obținut acum vă va otrăvi, va atârna pe vecie deasupra capului vostru, fără șansă de a-l înlătura vreodată!

V-ați bazat pe faptul că primăriile sunt asaltate de probleme și sunt în linia întâi a luptei cu nenorocirea asta de virus, deci nu au destui oameni să vă controleze! Nu au, căci trebuie să ducă mâncare celor pe care vreți voi să-i împingeți în groapă! Nu au, căci trebuie să patruleze pe străzi, să-i ferească pe oameni de greșeala de a se pune în pericol!

Nu veți mai fi considerați niciodată oameni, ci niște câini turbați! Vei avea și voi nevoie de ajutor, dar vi se va întoarce spatele. Aveți vecini, prieteni, cunoscuți! Aveți copii care riscă să fie priviți cu suspiciune de colegii lor. Îi condamnați la izolare! Vreți să li se pună ștampila de „copilul speculantului” și să nu mai poată scăpa o viață de ea? Inconștienților, de ce-i stigmatizați?,” a scris Rareș Bogdan, într-o opinie foarte stranie pentru un europarlamentar.

Speculanților, vă cade bine în stomac mâncarea? Știți că o aveți deoarece un bătrânel a renunțat la un medicament pentru a-și cumpăra două măști, una pentru el, alta pentru iubirea vieții lui, împreună cu care se roagă acum la Dumnezeu?

Speculanților, vreți să vă schimbați mașina? Știți că o veți face pe spinarea unor dascăli pensionari, poate chiar cei care v-au învățat să scrieți?

Speculanților, ordinarilor, vreți să vă scoateți pârleala pe spinarea unor nevoiași care caută disperați spirt? Speculanților, blestemaților, vreți să vă cumpărați mașini noi si elicoptere cu prețul vieții unor copii bolnavi de cancer?

Rareș Bogdan se referă la comercianții care au profitat de criza actuală și au majorat prețurile. În consecință, europarlamentarul militează pentru plafonarea prețurilor, deși sunt chiar voci din partid care nu susțin o astfel de măsură. 

Revista Presei