Rareş Bogdan tună şi fulgeră! Jocuri de putere, prezentată de un nume surpriză. Cine a luat emisiunea

28 feb. 2020
Rareş Bogdan tună şi fulgeră! Jocuri de putere, prezentată de un nume surpriză. Cine a luat emisiunea

Surpriză mare la Realitatea Pus, acolo unde emisiunea Jocuri de Putere, prezentată în trecut de europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, are un nou moderator care a reuşit să facă furori de-a lungul timpului în România. Incredibil cine a preluat frâiele cunoscutului talk-show politic. Nimeni nu şi-ar fi imaginat.

Inamicul lui Cozmin Guşă a ajuns la Realitatea Plus

Unul dintre marii inamici ai patronului postului, Cozmin Gușă, va prezenta emisiunea Jocuri de putere începând de duminică, 1 martie. Acesta îi va lua locul fostului prezentator, Rareş Bogdan, după ce acesta a ales să intre în politică. De la plecarea sa, emisiunea Jocuri de putere a trecut prin schimbări majore. Postul de televiziune a tot schimbat prezentatori unul după altul.

Oreste Teodorescu, noul moderator al talk-showului politic

Începând cu 1 martie, Oreste Teodorescu este noul prezentator al emisiunii Jocuri de putere. Acesta a avut în trecut numeroase contre cu Cozmin Guşă, co patron la Realitatea TV. Anunţul a fost făcut de site-ul oficial al televiziunii, prima ediţie în noul format urmând să aibe loc duminică, 1 martie, de la ora 21.00. Acesta poate fi vizionat şi de luni până joi, începând cu ora 23.00. De asemenea, Oreste va mai coordona si site-ul realitateadinpnl.net. După plecarea lui Rareş Bogdan la Bruxelles, emisiunea a fost moderată de Adrian Bucur și Costi Rogozanu. Ulterior, Bucur a fost înlocuit de Marinela Mititelu, ea fiind înlocuită în final cu Oreste.