Rareş Bogdan, umilinţă maximă pentru Olguţa Vasilescu! Europarlamentarul a distrus-o complet: Atâta confuzie

Rareș Bogdan, cunoscutul prezentator TV devenit europarlamentar şi om de bază în PNL a reuşit marţi să o umilească total pe Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii în guverne PSD, după ce a lansat un dur atac împotriva liderului social-democrat în urma unei afirmaţii pe care aceasta a făcut-o în spaţiul public. 

Olguța Vasilescu a îndrăznit recent să îi ironizeze pe cetăţenii care au ieșit în Piața Victoriei să protesteze împotriva Legilor Justiției. La scurt timp după afirmaţii fostul jurnalist de televiziune pur şi simplu a răbufnit. Fostul ministru al Muncii a adresat un nou mesaj agresiv la adresa sutelor de mii de români care au ieşit pe străzi să apere statul de drept în timpul perioadei în care Dragnea avea frâiele Guvernului PSD. Vasilescu a spus că ministrul de Finanţe ar fi influenţat justiţia şi a asmuţit procurorii împotriva primarilor PSD.

„Ce a ajuns și Justiția în țară asta! Să se laude toți prăjiții că trimit procurorii să facă cercetări la ordin! Dacă zicea un PSD-ist asta ce făceați, hastagistilor? Dacă măcar îndrăznea să se gândească la așa ceva un PSD-ist… Gata cu principiile care va scoateau în stradă?”, a scris Olguța Vasilescu pe o rețea de socializare după o declaraţie a ministrului Finanțelor, Florin Cîțu.

„Ați văzut că am zis de Fondul Suveran de Investiții și DNA a intrat pe fir”, a spus Cîţu în cadrul audierilor din Parlament.

Atacul lui Rareş Bogdan la Oguţa Vasilescu

Cu toate acestea, se pare că ieșirea Olguței Vasilescu l-a provocat grav pe Rareș Bogdan care pur şi simplu a răbufnit la adresa ei şi a PSD. Europarlamentarul a umilit-o pur și simplu pe Vasilescu. „Cum poate încăpea atâta confuzie într-o singură minte?” , a scris Rareş Bogdan pe Facebook. Mai mult, reacţiile au continuat după ce Ordonanța de Urgență privind alegerile anticipate a fost respinsă de Comisia juridică de la Senat şi a continuat atacul la adresa PSD.

„Nu-i iartă pe frații din diaspora pentru că nu le-au pupat inelul și s-au opus scoaterii României din Uniunea Europeană. Dacă ar putea, i-ar mai gaza o dată?”, a postat, marți, europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, pe Facebook.

Revista Presei