Răspuns năucitor. Viorica Dăncilă spune de ce crede că este făcută permanent proastă!

dancila

Nu putem câștiga prezidențialele cu o proastă, a strigat Claudiu Manda, europarlamentar PSD și soțul Liei Olguța Vasilescu, referindu-se la Viorica Dăncilă. Conflictul dintre cei doi s-a stins, iar în fața camerelor de luat vederi au ieșit prieteni. Însă brandul fostului premier al României pare să fie cel pe care l-a indicat colegul său.

Nu puțini sunt cei care au ieșit în spațiul public și au acuzat că Viorica Dăncilă are un nivel intelectual scăzut și că nu merită să ocupe o funcție atât de importantă în stat. Ba chiar că este o rușine națională.

După ce președintele Klaus Iohannis a făcut ieri o conferință de presă liberă, în care a răspuns la toate întrebările jurnaliștilor prezenți la eveniment, a ieșit public și contracandidat lui de la PSD, citind de pe foi. Printre altele, aceasta a fost întrebată și despre cum își evaluează nivelul intelectual.

Răspunsul năucitor al Vioricăi Dăncilă

”Doamna Dăncilă, foarte mulți, și contracandidatul dumneavoastră și colegi de-ai dumneavoastră de partid, fac referire la nivelul dumneavoastră intelectual. Care este propria dumneavoatră evaluare despre dumneavoastră din punct de vedere intelectual?”, a întrebat-o un jurnalist.

”Tocmai de aceea, aș vrea să se vadă adevărata valoare la această dezbatere. Pentru că au foarte mulți care au venit în spațiul public și au șters pe jos. Mă uitam astăzi la câte greșeli. Vă rog frumos, luați discursul domnului Iohannis și vedeți câte greșeli a făcut. Nu am văzut pe nimeni care să-l taxeze. De ce? Pentru că sunt femeie? Sau… că sunt prima femeie care cand… contracandidat… prima femeie care a intrat în turul doi al alegerilor prezidențiale? Vă rog mult, uitați-vă pe ceea ce a spus domnul Iohannis astăzi și o să găsiți o grămadă de greșeli. Atunci, evaluarea o facem în funcție de aceste greșeli? Haideți să mergem la această dezbatere și să vedem care este capacitatea fiecăruia dintre noi și atunci toți românii pot să-și facă o imagine despre ceii doi candidați”, a răspuns candidata PSD la alegerile prezindețiale.

Revista Presei