Răsturnare de situație! Am aflat ce a făcut Zanni cu banii de la Survivor România: ”Este oficial”

de:
13 sept. 2021
Răsturnare de situație! Am aflat ce a făcut Zanni cu banii de la Survivor România: ”Este oficial”

Zanni nu s-a grăbit prea mult să își cheltuie premiul de la Survivor România de 50.000 de euro. Artistul a așteptat, s-a gândit, iar în final s-a decis ce să facă cu toți banii.

Deși mulți s-ar fi așteptat să investească în carieră sau în cu totul altceva, Zanni a decis să se gândească doar la confortul lui, așa că a investit premiul de la Survivor România într-un apartament, pe care și-l dorea de ceva vreme.

Ce a făcut Zanni cu banii de la Survivor România

Are doar 23 de ani și deja deține propriul apartament. Zanni a postat pe Instagram un clip video în care a dezvăluit că și-a îndeplinit vistul pe care îl avea de mulți ani: propria locuință.

El le-a arătat fanilor chiar și cheia noii sale achiziții, mulțumindu-le tuturor pentru suportul din ultimele lui și pentru contribuția adusă în timpul competiției.

Mai mult de atât, el a făcut și glumă, mărturisind că fără ajutorul publicului cel mai probabil și-ar fi permis un astfel de apartament de abia pe la 70 de ani.

”Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Pot să zic că am găsit cheia… pentru cei care au grăit contrariul despre mine și nu au crezut în momentul acesta… Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta!

Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!”, a povestit Zanni într-un clip video pe pagina sa de Instagram.