Răsturnare de situație! Anunțul Simonei Halep despre logodna cu Toni Iuruc: Nu a stabilit data nunții

simona halep

Este o adevărată răsturnare de situație! Toată presa a anunțat în weekend-ul care tocmai a trecut că Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc. La 24 de ore distanță, campioana noastră vine cu un anunțt extrem de clar despre presupusa petrecere.

Campioana de la Wimbledon neagă petrecerea, dar și logodna cu Toni Iuruc. Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, Simona s-a decis să spună totul.

Simona Halep nu s-a logodit

Simona Halep nu s-a logodit cu Toni Iuruc. Chiar campioana noastră a făcut anunțul, dar nu a spus nimic despre petrecerea care ar fi avut loc. Mai mult, jucătoarea de tenis a mai dezvăluit că în momentul în care va avea loc o schimbare în viața ei va face public totul.

”Contrar știrilor apărute în presa din România, am vrut să anunț că nici nu m-am logodit, nici nu am stabilit data nunții.

Apreciez că duc o viață care mă aduce în atenția publicului, însă zvonurile legate de viața mea privată sunt incorecte și dezamăgitoare, așa că am vrut să îmi asigur fanii, prin intermediul acestui mesaj, că toate aceste zvonuri sunt false.

Mă voi asigura că voi împărtăși toate veștile bune cu voi în ceea ce privește o viitoare logodnă!

Vă mulțumesc pentru suport, Simo”, a menționat Simona Halep pe o rețea de socializare.

Simona Halep și Toni Iuruc, relație de câteva luni

Simona Halep și Toni Iuruc au început să se afișeze împreună în această vară, imediat după ce sportiva a câștigat turneul de Mare Șlem de la Wimbledon. Imediat, mai mulți apropiați ai cuplului au spus că Simona și Toni își vor uni destinele în toamna lui 2020, după turneul de Mare Șlem din America, US Open.

Revista Presei