Răsturnare de situație! Ce se întâmplă cu averea Ilenei Ciuculete: Copiii cântăreței pierd tot

veste-devastatoare-pentru-fiii-ilenei-ciuculete.-ce-se-intampla-cu-averea-mamei-lor-dupa-decesul-lui-gales-1-840×500

Procesul pentru averea cânăreței de muzică populară, Ileana Ciuculete este în aer. Asistăm la o adevărată răsturnare de situație. Copiii cântăreței sunt la un pas de a pierde tot după decesul fostului soț, Cornel Galeș.

Decizie incredibilă a judecătorilor după moartea lui Cornel Galeș. Averea Ilenei Ciuculete este în aer, nimeni nu se poate atinge de ea.

Averea Ilenei Ciuculete a ajuns a nimănui

După mai mulți ani în care au stat prin tribunale cu fostul soț al mamei, deznodământul scandalurilor fără final nu a fost unul de partea băieților Ilenei Ciuculete. Deși aceștia au considerat ca și câștigat procesul pentru averea mamei, fiii Ilenei Ciculete nu au avut câștig de cauză.

Mugurel și Cristi Sfetcu au făcut un pas în spate în lupta cu Cornel, după moartea acestuia. Cei doi au îngropat securea războiului și chiar au venit la căpătâiul fostului soț al mamei lor. L-au și condus pe ultimul drum alături de unchiul celor doi, fostul cumnat al impresarului. Din păcate pentru ei, moartea lui Galeș nu a rezolvat cel mai aprig conflict.

Cu toate că au câștigat în primă instanță procesul pentru averea mamei lor, decesul lui Galeș le-a dat planurile peste cap. La finele săptămânii trecute, Tribunalul București a suspendat pe durată nedeterminată apelul legat de averea Ilenei. Conform dispozițiilor din articolul 412, alin 1, pct 1, procedură civilă, procesul este suspendat. Acesta specifică faptul că: ”Judecarea cauzelor se suspendă de drept prin decesul uneia dintre părți, până la introducerea în cauză a moștenitorilor, în afara de cazul în care partea interesată cere termen pentru introducerea în judecată a acestora”.

În acest context, Cristi și Mugurel Sfetcu nu au cu cine să se judece până la deschiderea succesiunii lui Galeș. Singura moștenitoare a acestuia este Claudia, singura care are dreptul să renunțe la succesiune printr-o simplă declarație notarială care costă doar 50 de lei. În cazul acesta, frații Sfetcu vor rămâne cu șanse infime de a mai recupera ceva din averea mamei. Dacă fiica lui Galeș din prima căsătorie va accepta succesiunea, Cristi și Mugurel pot face recurs și o pot introduce și pe aceasta în cauză, conform wowbiz.ro.

Revista Presei