Răsturnare de situaţie! Gheorghe Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei! Planul monstrului din Caracal

27 feb. 2020
Răsturnare de situaţie! Gheorghe Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei! Planul monstrului din Caracal

O nouă răsturnare de situaţie în cazul Caracal, după ce în ultima perioadă acesta intrase într-un con de umbră. Se pare că Gheorghe Dincă are un nou plan prin care să scape de închisoare, bazându-se pe lipsa de probe a autorităţilor. Monstrul din Caracal vrea să îşi schimbe strategia şi să spună, într-o declaraţie, că de fapt nu a omorât-o nici pe Alexandra Măceşanu.

Gheorghe Dincă, urmează strategia din cazul Luizei Melencu

Strategia lui Gheorghe Dincă nu este nouă, după ce la finalul lunii decembrie, înainte de finalizarea rechizitoriului, acesta a dat o declaraţie prin care nu a mai recunoscut nici uciderea Luizei Melencu, cu toate că până acum povestea cu lux de amănunte ce a făcut. Conform România TV, imediat ce dosarul va ajunge la judecare, la Tribunalul Olt, Dincă îşi va schimba declaraţiile şi nu va mai recunoaşte că a ucis-o nici pe Alexandra.

Alexandru Cumpănaşu, anunţ pe reţelele de socializare

„Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei! Am avut tot timpul dreptate (…) În zilele următoare vom anunţa ce măsuri vom lua faţă de această evoluţie”, a transmis unchiul Alexandrei Măceşanu, Alexandru Cumpănaşu, pe Facebook. Dincă a fost trimis în judecată la mijlocul lunii ianuarie pentru opt infracţiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat – două infracţiuni şi profanare de cadavre sau morminte – două infracţiuni.

Autorităţile au ajuns la concluzia că, pe 25 iulie 2019, în jurul orei 12.00, Gheorghe Dincă, „observând că aceasta (n.r. Alexandra – 15 ani -n.r.) a reuşit să-şi desfacă lanţul cu care era legată de pat, să îşi scoată banda adezivă de la ochi (fără a putea să se elibereze de sfoara groasă de la picioare) şi că ţinea în mână un telefon vechi găsit în cameră, având o atitudine total schimbată (victima minoră efectuase mai multe apeluri la 112, de pe telefonul găsit în camera inculpatului), lovindu-se şi de refuzul categoric al victimei de a se mai supune tratamentului degradant şi violurilor repetate, cu intenţie, i-a aplicat acesteia cel puţin o lovitură cu pumnul în zona capului şi în timp ce se afla întinsă la pământ, a sugrumat-o cu ambele mâini, cauzându-i astfel decesul”, se arată în rechizitoriu procurorilor.