Răsturnare de situaţie în familia Melencu! Sora Luizei a făcut anunţul mult aşteptat

sora luizei

Surpriză mare în familia Melencu, acolo unde tragedia din Caracal a reuşit să lase o cicatrice adâncă în sânul oamenilor care încă aşteaptă de la autorităţi răspunsuri şi o pedeapsă pe măsură pentru Gheorghe Dincă. Cu toate acestea, există şi veşti bune pentru această familie greu înercată de probleme. Sora Luizei, Ionelia, a dat o veste uriaşă în urmă cu câteva zile.

Veşti bune pentru o familie care trece printr-un coşmar

Viaţa ne înconjoară de bune şi rele, iar familia Luizei Melencu trece, aproape de un an, prin momente cumplite, având în vedere ce a povestit criminalul Gheorghe Dincă până acum. Mai mult, membrii familiei cred, în continuare, că fata trăieşte. Cu toate acestea, recent, întreaga familie a avut parte şi de o veste extraordinar de bună care ne demonstrează că viaţa merge înainte, orice ar fi.

Sora Luizei a dat vestea cea mare

În plină dramă a familiei Melencu sora Luizei  a anunțat recent că a adus pe lume un băiețel, astfel că în ochii părinților au apărut și lacrimi de bucurie, nu doar de tristeţe. Nou-născutul, un băieţel, a fost fotografiat chiar în brațele tatălui său, Florin, în ziua cea mare. Astfel, Ionelia, sora Luizei, este în mamă pentru a doua oară, aceasta mai având un băiețel născut acum câţiva ani. Cu toate acestea, sarcina femeii nu a fost una ușoară, fiind internată mai multe luni în spital. Este posibil ca starea de rău să fi fost amplificată și de toate problemele legate de declarațiile privind-o pe sora sa. De la jumătatea lunii ianuarie Ionelia a rămas în spital până în momentul nașterii.

Răspunsuri în cazul Caracal

Autorităţile au o probă importantă în cazul Luizei Melencu. Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru moartea Luizei, dispărute în aprilie 2019, fără ca procurorii să aibă o probă clară care să arate că fata a fost ucisă și arsă, așa cum spunea Gheorghe Dincă. Cu toate acestea, specialiști de la Institutul de Fizică Nucleară și de la Facultatea de Biologie au făcut un experiment și au descoperit că toate substanțele despre care Gheorghe Dincă a vorbit în declarațiile lui se regăseau atât în pereții butoiului din curtea lui Dincă, cât și în oasele găsite la liziera unei păduri aflate la câțiva kilometri depărtare de Caracal.

Revista Presei