Răsturnare de situaţie la Pro TV! Decizia postului privind Ştirile Pro TV și Andreea Esca

23 mart. 2020
Răsturnare de situaţie la Pro TV! Decizia postului privind Ştirile Pro TV și Andreea Esca

Anunţ important făcut de Pro TV, unul dintre cele mai importante posturi de televiziune din România. Începând de astăzi, apar noi modificări în grila de programe, în contextul actual la nivel naţional şi global. Postul de televiziune spune că a luat noi măsuri pentru siguranţa angajaţilor, cât şi pentru a asigura continuitatea la nivel de business a postului TV. Astfel, Pro TV a anunţat că extinde conţinutul programelor de ştiri, în timp ce mai multe show-uri.

Ce a decis Pro TV cu privire la programele sale

Compania a anunţat duminică faptul că filmările pentru producțiile înregistrate au fost oprite, anunţând că emisiunile înregistrate difuzate la PRO TV presupun munca a echipe mari de profesioniști de producție, cu invitați și spectatori în platouri. „Pentru a asigura siguranța tuturor colegilor și partenerilor PRO TV și pentru a respecta măsurile de prevenție stabilite, toate producțiile care erau filmate în perioada aceasta au fost deja amânate. Printre producțiile care și-au întrerupt filmările se numără serialele VLAD și Las Fierbinți, emisiunile Ce spun românii, Pe bune?! și Masked Singer România”, transmite compania într-un comunicat.

Modificări în grila PRO TV

Ca rezultat al situației actuale din România, PRO TV a anunţat că va implementa schimbări în grila de programe, astfel încât telespectatorii să poată beneficia în continuare, de luni până duminică, de știrile, filmele și producțiile din timpul zilei, care sunt realizate respectându-se măsuri stricte de protecție. „Echipa Știrile PRO TV lucrează permanent pentru a oferi conținut nou și relevant la nivel național și internațional, în același timp asigurând măsuri de protecție pentru prezentatori, reporteri, operatori de imagine și echipa din redacție. În contextul pandemiei de Coronavirus, știrile nopții vor fi difuzate de luni până joi de la ora 22:30, oferindu-le telespectatorilor cele mai noi și obiective informații despre evenimentele zilei”, mai anunţă Pro TV.

Ce emisiuni live mai rămân

Vorbește lumea și La Măruță continuă emisiunile live de luni până vineri, cu un conținut care asigură informații despre contextul actual din țară, cu sfaturi de la specialiști și măsuri de prevenție şi intervenții live pe Skype, mai transmite postul de televiziune.

Prime time PRO TV:

  • Luni, sâmbătă și duminică: PRO TV va difuza filme artistice
  • Marți și joi: timp de două ore, personajele din Las Fierbinți aduc cele mai îndrăgite momente din sezoanele trecute
  • Miercuri: telespectatorii pot continua să urmărească aventurile bărbaților în căutarea iubirii, la Gospodar fără pereche
  • Vineri: Românii au talent continuă să le aducă telespectatorilor momente de #un10perfect