Răsturnare de situație la Survivor România! Cine a devenit favoritul publicului! Primește mii de voturi

survivor

Survivor România este emisiunea care i-a implicat foarte mult pe fanii emisiunii în joc. Aceștia au construit numeroase grupuri de susținere pentru concurenții favoriți și toți se întreg în voturi, postând dovada pe rețelele de socializare.

După eliminarea lui Ghiță Balmuș, cel mai bun sportiv de la Faimoși, în competiție au mai rămas Elena Ionescu, Emy Alupei, Cezar Juratoni din echipa roșie și Lola Crudu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp.

Cine sunt concurenții cu susținere masivă

Foarte mulți susținători are Iancu Sterp și multe surse Kanal D au confrmat pentru VoxBiz că acesta ar avea cele mai mari șanse la trofeu, dacă se vor combina voturile cu performanțele sportive. De o susținere similară se bucură și Elena Ionescu. Aceasta a scăpat de șapte consilii și are cele mai multe voturi, conform opiniei generale a internauților.

Din urmă ar veni tare și Cezar, care a impresionat în ultima perioadă prin atitudinea lui fair play. Emy Alupei, deși s-a prezentat bine are puțină susținere în online. Emanuel, după ce o bună perioadă de timp a fost văzut ca mare câștigător, și-a pierdut mult din popularitate după eliminarea lui Andrei. Fanii l-au taxat pentru strategia pe care au considerat-o incorectă.

Așadar din ce în ce mai mulți spun că un Faimos va câștiga cei 250.000 de lei și că acesta va fi Cezar sau Elena.

Revista Presei