Răsturnare de situație! Pepe a făcut-o de râs în public pe Raluca Pastramă! Aceasta și-a retras imediat plângerea! Dezvăluri incredibile

pepe raluca pastrama
Pepe și Raluca Pastramă, când erau fericiți împreună

Se complică telenovela divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă. Deși în urmă cu ceva timp, artistul anunța publicul pe Youtube că seprarea de soția lui se va desfășura fără circ, iată că lucrurile stau fix invers. Curg acuzațiile din ambele părți.

Pepe ar fi aflat că soția lui i-ar fi fost infidelă și de aici ar fi pornit un scandal monstru în public. Raluca Pastramă a chemat Poliția și a susținut că a fost bătută, cerând și un ordin de protecție. Mai mult decât atât, martori anonimi au transmis către mass media că nu era prima dată când artistul și-ar fi lovit soția.

Acum lucrurile par să fi luat o nouă întorsătură. Raluca Pastramă și-a retras plângerea penală, iar Pepe susține că nu a fost violent cu soția sa. El a dat și primele declarații oficiale reporterilor.

„Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat”

”Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de frumoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat.

Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a spus Pepe la ieșirea din sala de judecată, citat de Cancan.ro.

Cântărețul s-a arătat extrem de dezamăgit de întreaga situație și a spus că nu merită ceea ce i se întâmplă. Mai mult de atât, a ținut să precizeze că în ciudat faptului că este extrem supărat, nu ar putea fi violent nici cu soția și nici cu nimel altcineva.

”Faptul că vorbesc mai apăsat, asta nu înseamnă că vă bat pe voi acum sau pe nevastă-mea. Am nervi pentru că mi se întâmplă niște lucruri pe care nu le merit. Eu nu stau să mă joc cu niște ”hai să mai facem o plângere, să mai construim niște probe”, a mai spus Pepe.

Citește și:

Revista Presei