Război total! Gabriela Cristea, Diana Munteanu sau Paula Chirilă? Ce vedetă va prezenta cea mai nouă emisiune de la Antena 1. Surpriza pe care o pregătesc producătorii

28 nov. 2019
Război total! Gabriela Cristea, Diana Munteanu sau Paula Chirilă? Ce vedetă va prezenta cea mai nouă emisiune de la Antena 1. Surpriza pe care o pregătesc producătorii
Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Antena 1 pregătește relansarea reality show-ului „Mireasă pentru fiul meu”, doar că de data aceasta se va numi simplu, „Mireasa”. Formatul va fi similar celui precedent, iar producătorii Intact se așteaptă la audențe record, ținând cont că emisiunea „Puterea Dragostei”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată de de Kanal D are mare succes.

Castingul pentru selectarea concurenților a început deja, dar și cea pentru alegerea prezentatoarei. Conform surselor Viva, lupta s-ar da în trei în acest moment: Gabriela Cristea, Diana Munteanu și Paula Chirilă. Oricare dintre ele ar putea să devină noua vedetă de top a Antenei 1, tocmai de aceea producătorii sunt foarte atenți în alegerea acestei decizii.

Cine are cele mai mari șanse

Gabriela Cristea și Paula Chirilă au mai prezentat emisiuni matrimoniale similare, în timp de Diana Munteanu ar fi novice pe acest domeniu. Cele mai mari șanse se pare că le-ar avea Gabriela Cristea, însă aceasta prezintă momentan show-ul Like a star de pe Antena Stars. Ea a revenit recent din conediul de maternitate.

Caravana Mireasa se pregãteşte sã porneascã într-un tur de forţã în întreaga ţarã, în cãutarea concurenţilor care vor să-şi pună pirostriile în cadrul celui mai iubit show matrimonial din România. Astfel, toate fetele bune de măritat, potenţialii gineri şi toate pãrinţii care îşi visează copiii miri se pot înscrie la casting pe adresa casting@antena1.ro sau pot participa la preselecţii pe 24 noiembrie în Craiova şi Constanţa, pe 25 noiembrie în Timişoara şi Galaţi, pe 26 noiembrie în Cluj-Napoca şi Iaşi, pe 27 noiembrie în Sibiu şi pe 6, 7 şi 8 decembrie în Bucureşti.