Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

07 mai 2021
Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum
Adelina Damian la Survivor România

Adelina Damian a intrat recent în competiția Survivor România, dar nu a impresionat deloc prin performanțe sportive. Aceasta este membră a echipei Războinicilor, dar nu reușește să se adapteze condițiilor grele din Republica Dominicană sau cel puțin așa se vede pe traseu.

Adelina Damian a atras atenția mai mult datorită look-ului său, dar și a vocii sale superbe decât prin competitivitate. Aceasta are 28 de ani și s-a descris care o antreprenoare ambițioasă, care dorește să-și depășească limitele. A uitat, însă să menționeze că mult timp ea a fost angajata Kanal D.

Ce job-uri a avut Adelina Damian la Kanal D

Potrivit ShowBlitz.ro, aceasta a lucrat mai întâi ca reporter, iar apoi ca și producător la postul turc de televiziune. Între cele două job-uri, ea a fost documentarist la Pro Tv.

Între timp și-a deschis și un magazin online de haine, unde promovează un brand românesc și se prezintă în showbiz ca Adeline. Ea visează ca într-o zi să devină o cântăreață cunoscută. Iar conform ultimelor informații, ea nu mai este angajata Kanal D de ceva timp.

Ce studii are Adelina Damian

Adelina Damian a absolvit ASE și are și un master în afaceri, la aceeași facultate. Înainte de a intra la Survivor România a recunoscut că nu este o sportivă de top, dar că va impresiona prin îndemânare. Momentan nu a excelat în nimic.

”Simt oamenii foarte bine, în situații de criză mă calmez și găsesc soluții astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Nu sunt cea mai bună sportivă, dar sunt îndemânatică, competitivă.

Sunt convinsă că va fi bine și mă voi bucura de această experiență. Este printre puținele emisiunii în care te arăți așa cum ești”, a spus Adelina înainte să ajungă în Republica Dominicana.