Războiul divelor! Adelina Pestrițu o distruge pe Iulia Albu, după ce a fost atacată de creatoarea de modă. Replici de cascadorii râsului

18 nov. 2020
Războiul divelor! Adelina Pestrițu o distruge pe Iulia Albu, după ce a fost atacată de creatoarea de modă. Replici de cascadorii râsului

Iulia Albu și Adelina Pestrițu sunt două dintre cele mai apreciate seximboluri din showbizul românesc. Astfel, contrele dintre cele din ultima perioadă souă sunt urmărite cu sufletul la gură de fanii acestora.

Războiul divelor! Adelina Pestrițu o distruge pe Iulia Albu. De la ce a pornit scandalul?

Conflictul dintre cele două dive a pornit de la afirmațiile Iuliei Albu cu privire la vedetele din România care poartă blănuri naturale, printre care și Adelina Pestrițu.

„Poartă blană naturală într-un context în care mi se pare lipsit de orice fel de bun gust și bun simț. Persoanele care fac asta, în momentul acesta, în România, nu merită din punctul meu de vedere denumirea de influenceri. Odată ce ai un anumit număr de fallowers, nu înseamnă că îți este permis orice”, a spus Iulia Albu.

Afirmațiile au fost făcute în urmă cu câteva săptămâni, însă cel mai probabil nu au ajuns până la urechile Adelinei Pestrițu. Pentru asta însă, a avut grijă un internaut care, la o nouă poză cu Adelina Pestrițu îmbrăcat-o cu o blană naturală, i-a atras atenția că Iulia Albu a criticat-o pentru acest obicei:

„Tocmai te-a acuzat Iulia Albu la PRO TV că porți blănuri naturale. Cică urât din partea ta!!!”, i-a spus fanul.

Fără să stea prea mult timp pe gânduri, Adelina a contrat-o pe creatoarea de modă cu o replică pe măsură:

„Și-a dat găina jos din cap când a zis asta?”, a răspuns în mod acid Adelina Pestrițu.