Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Răzvan și Dani, dați afară de la X Factor! Cine-i va înlocui

  1. Home/
  2. Entertainment/

În ultima perioadă Răzvan Simion s-a implicat mai mult în cariera muzicală a iubitei sale, Lidia Buble și și-a dat seama că acest lucru îi place extrem de mult. Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care el și Dani Oțil nu vor mai prezenta show-ul X Factor. Ei au fost la cârma emisiunii timp de 7 ani și au și câștigat foarte bine din acest proiect.

ReclamaSurse din piața media spun că matinalii ar fi primit câte 50.000 de euro fiecare pe ediție. Acum iată că aventura lor a luat sfârșit, dar cu siguranță ambii au planuri mari, astfel încât să-și poată utiliza cât mai profitabil timpul rămas liber.

„Simplu, direct, de anul acesta nu mai prezentãm X Factor. Au fost şapte ani minunaţi. Au fost şapte ani de emoţie purã. Au fost şapte ani de poveşti de viaţã. Timpul trecut al verbului nu înseamnã pentru noi renunţare, ci doar o rearanjare a ideilor. Mulţumim!”, au declarat vedetele Antena 1, potrivit libertatea.ro.

„X Factor” va reveni la Antena 1 în aceastã toamnã cu cel de-al optulea sezon. Noul prezentator al show-ului va fi ales în scurt timp, în urma mai multor probe organizate de echipa de producţie. Cel de-al optulea sezon pregãteşte surprize nu doar la nivelul componenţei echipei, cât şi la nivelul conţinutului şi promite un spectacol de zile mari.

ReclamaPoate te interesează și…

Adevărul: de ce nu a reușit România să se califice în finala Eurovision 2018! Dezvăluiri de ultimă oră

Tatăl Lidiei Buble refuză să-l cunoască pe Răzvan Simion! Motivul este uluitor

Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan Bănică Junior

Loading...

Elena Zainea/ Sursa foto: adevarul.ro