Răzvan Simion a șocat publicul. A făcut-o pe Lidia Buble să plângă în direct! Ce i-a spus acesteia

30 oct. 2019
Răzvan Simion a șocat publicul. A făcut-o pe Lidia Buble să plângă în direct! Ce i-a spus acesteia

Lidia Buble a cunoscut o ascensiune uriașă în muzică în ultimii ani, iar astăzi este una dintre cel mai bine plătite cântărețe din România. Relația cu Răzvan Simion i-a crescut și mai mult notorietatea, iar de când acesta se implică activ în cariera ei, lucrurile merg și mai bine pentru artistă.

Deși sunt de mult timp împreună, cei doi nu s-au căsătorit încă. Lidia provine dintr-o famile extrem de tradiționalistă, cu 11 copii, iar Răzvan a divorțat pentru ea, așa că lucrurile sunt un pic mai complicate. Dar iubirea îi ajută să treacă peste orice, iar ultimul gest al mantinalului de la Antena 1 a făcut-o pe artistă să plângă.

Vedeta a lansat recent o piesă nouă, ”Margarita” și se află într-un mini-turneu cu rolul de a o promova. Weekendul care tocmai a trecut, Lidia Buble a avut parte de o surpriză incredibilă din partea iubitului său, surpriză care făcut-o să plângă.

Trandafirul roșu

„În cadrul concertului susţinut la Timişoara, Lidia Buble a trecut printr-un moment cu totul deosebit. După ce cântăreaţa şi-a încântat fanii cu piesa ”Margarita”, iubitul acesteia, a urcat pe scenă alături de ea, pregătindu-i o surpriză. Răzvan i-a făcut declaraţii de iubire, susţinut de sutele de fani entuziasmaţi, iar acest lucru a emoţionat-o până la lacrimi pe artistă. Admiratorii au început să aplaude când Răzvan Simion i-a oferit acesteia un trandafir roşu, simbol al dragostei, şi i-a mărturisit că o iubeşte în faţa celor prezenţi”, povestesc jurnaliștii de la Spynews.

Producția internațională „Margarita” realizată în colaborare cu celebrul cântăreţ Descemer Bueno are parte de un succes uriaş, fiind difuzată atât în ţară, cât şi în America Latină şi Spania.