Răzvan Simion, anunț alarmant pentru fanii emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”: E ultima mea săptămână

04 aug. 2020
Răzvan Simion, anunț alarmant pentru fanii emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”: E ultima mea săptămână

Răzvan Simion i-a băgat în sperieți pe fanii emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, după declarația plină de înțelesuri ascunse a acestuia.

Astfel, fostul iubit al Lidiei Buble a declarat în direct în cadrul emisiunii pe care o moderează alături de Dani Oțil faptul că mai are o singură săptămână… dând de înțeles că este ultima lui săptămână în care va mai fi prezent în matinalul Antenei 1.

Cu toate acestea, la mijloc nu pare să fi fost decât o glumă:

”E ultima mea săptămână…” a fost anunțul inedit al lui Răzvan Simion.

Însă realizatorul emisiunii de la Antena 1 a continuat: ”Ultima săptămână de 39, sâmbătă fac 40.”

Întrebat dacă nu îi este frică de criza bărbatului ajuns la 40 de ani, Răzvan Simion a replicat:

„De pe la 35 de ani am făcut toate crizele de 40, după cum s-a putut vedea de-a lungul timpului, atât în ziare cât și pe Internet.”

Au trecut mai bine de 2 luni de când Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit, însă acest subiect continuă să nască interes. Iar dacă Lidia Buble încearcă să arate că a trecut cu bine peste despărțire, Răzvan Simion este mai rezervat din acest punct de vedere.

Potrivit Impact.ro, despărțirea lor s-ar fi produs pentru că Răzvan Simion nu a simțit nevoia sau interesul de a face un pas înainte în relația cu Lidia Buble.

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri. Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla,” a declarat unul dintre apropiații celor doi.