Răzvan Simion e terminat! Fosta soție intră în scena. Ce mesaj a transmis. E răsturnate de situație

de: Ana Toma
29 iun. 2020
Răzvan Simion e terminat! Fosta soție intră în scena. Ce mesaj a transmis. E răsturnate de situație

Lidia Buble și Răzvan Simion au trăit o intensă poveste de dragoste cinci ani, însă totul s-a terminat brusc. Acum însă, prezentatorul Tv este terminat. Acesta a rămas singur, iar fosta soție pare să-i dea peste nas. 

Puțini știu cum a început relația Lidiei Buble cu Răzvan Simion. La acel moment, acesta era căsătorit cu Diana, iar Lidia se pare că și-a dorit foarte mult această relație ”interzisă”.

”Noi, cei din preajma lor știm așa: s-au văzut, ceva chimie a existat și, drept urmare, după câteva sms-uri schimbate, ea i-a propus să petreacă noaptea împreună”, a declarat o sursă apropiată „matinalului” pentru Libertatea.

Răzvan Simion însă, părea să regrete cele întâmplate și s-ar fi întors la soție, dorind o împăcare, dar din păcate, acest lucru nu s-a mai putut întâmpla.

”Răzvan și-a dorit împăcarea cu adevărat și îi spusese Lidiei că nu mai poate continua cu ea pentru că-i pare rău că și-a distrus familia, însă ea nu s-a putut acomoda cu asta.

Îl suna continuu, îi trimitea mesaje noaptea, la două, și, văzând probabil că pierde teren, a marcat decisiv: din ce știu, i-a trimis lui Răzvan, prin Flavia (n.r. – colega lui de la „Neatza”), cheia de la locuința ei. Nu le-a dat nicio șansă să-și repare mariajul. În cele din urmă, Răzvan s-a întors la ea”, a mai spus sursa citată.

Răsturnare de situație

Acum însă, roata s-a întors. În urmă cu câteva săptămâni Lidia Buble și Răzvan Simion s-au separat. De cealaltă parte, Diana, fosta soție a prezentatorului Tv, pare că se simte mai bine ca niciodată.

Deși nu a dorit să comenteze în niciun fel despărțirea fostului soț sau vreun aspect al acestui subiect, aceasta a postat pe pagina personală de instagram o fotografie în care pare mai fericită ca niciodată, alături de un mesaj.

”Love is all around- Iubirea este peste tot”, a scris Diana lângă fotografia postată alături de iubitul său.