Reacția fulger a Andreei Bălan după ce Pro Tv a difuzat imagini cu George Burcea și Vivian Sposub sărutându-se

08 oct. 2020
Reacția fulger a Andreei Bălan după ce Pro Tv a difuzat imagini cu George Burcea și Vivian Sposub sărutându-se

Războiul dintre Andreea Bălan și încă soțul său, George Burcea continuă, chiar dacă în ultima perioadă replicile acide dintre cei doi au fost ceva mai cumpătate. Totuși ambii fac mari eforturi de a demonstra publicului că se simte foarte bine pe drumuri separate.

Dacă Andreea Bălan vrea să arate că se simte iubită în brațele lui Tiberiu Argint, George Burcea își promovează intens noua relația cu Viviana Sposub. În seara de marți, Pro Tv a difuzat imagini cu cei doi sărutându-se cu patos. De altfel idila dintre ei fusese deja expusă de mass media după ce cuplul fusese fotografiat în ipostaze intime pe peronul gării din Constanța.

Chiar în seara în care au fost difuzate imaginile fierbinți, Andreea Bălan a fost invitată la Antena Stars, unde și-a promovat noua piesă și unde a insistat pe cât de fericită este ea ca tânără mamică de fetițe. Artista a avut grijă să le arate fanilor fiecare mișcare a ei, astfel că după ce s-a întors acasă de la filmări, a vorbit cu fetițele ei și le-a spus că bunicul Săndel Bălan a venit cu daruri pentru ele.

Ce făcea Andreea Bălan în timp ce George Burcea și Viviana Sposub să sărutau

Chiar în timp ce rulau imaginile cu George și Viviana sărutându-se cu patos, Andreea Bălan a postat pe Instagram Stories un filmuleț cu ea și cele două fiice ale sale, citindu-le o poveste și legânând-o pe cea mică ca să adoramă. Astfel ea a vrut să arate că nu o interesează deloc ce face fostul ei partener de viață, doar că ce s-a întâmplat mai târziu arată că încă o macină această despărțire.

“«Și cocoșul s-a făcut grav, c-a mâncat toți galbenii!»”, au fost vorbele Andreei Bălan la începutul filmării. Apoi, ea a continuat: “Un bebeluș a căzut la datorie. Mai am unul, dar trebuie să termin «Punguța cu doi bani», așa e?”, iar Ella a spus un simplu și nerăbdător: “Da” și povestea a continuat.

După ce fetițele au adormit, Andreea Bălan a rămas de veghe, iar la ora 2.00 dimineața ea încă era trează. Jurnaliștii de la CanCan au observat că atunci ea a a distribuit o filmare postată de un prieten, după cum se observă în imaginea din dreapta colajului de mai sus.