Toggle Menu
  1. Home/
  2. Politică/

Reacția lui Traian Băsescu când a aflat că EBA este însărcinată

După ce în presă a apărut informația că Elena Băsescu este însărcinată cu noul ei iubit, Cătălin Tomată, aceasta a recunoscut că într-adevăr va avea peste 3 luni cel de-al treilea copil. Ea a subliniat și că nu avea loc și o altă nuntă pentru că cea cu Syda i-a fost suficientă.

“Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată. 😂 În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii.  Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu“, a scris EBA pe facebook, lăsând să se înțeleagă că va avea un copil cu noul ei iubit.

Fostul președinte, Traian Băsescu, s-a grăbit și el să-și felicite fiica, tot pe facebook. El va fi bunic pentru a patra oară. Astfel el va avea trei nepoței din partea mezinei Elena și încă unul al Ioanei.

„Mare bucurie! Anul acesta se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!”, a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

Advertisement

Poate te interesează și…

Efect neașteptat! Ce s-a întâmplat cu părul unei americance după ce și-a spălat părul cu Coca Cola

EXCLUSIV! Dezvăluiri de culise despre Diana Dumitrescu! Ce spun colegii de facultate despre ea

Germania lovește puternic în România! Decizia anunțată de ministrul neamț de Finanțe

Valentin Păun/ Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție