Recunosc că am plâns! Tatăl lui Meghan, dezvăluiri emoționante: „Nici până în ziua de azi nu am putut uita!”

24 ian. 2020
Recunosc că am plâns! Tatăl lui Meghan, dezvăluiri emoționante:

Dezvăluiri în premieră făcute de tatăl lui Meghan Markle, Thomas. Acesta a vorbit despre relația cu fiica sa și a dat detalii emoționante din trecut. 

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, a povestit în premieră ce făcea în timp ce privea la televizor căsătoria fiicei sale cu prinţul Harry, singur, într-o „casă goală”, imediat după ce fusese externat după un atac de cord.

Astfel, tatăl lui Meghan a descris momentele în care a fost nevoit să-şi privească fiica păşind spre altar, de acasă, din faţa televizorului, în timp ce se refăcea după atacul de cord suferit.

Thomas Markle a mărturisit că era „gelos” pe prinţul de Wales, care era alături de Meghan în locul lui.

„Fiica mea arăta minunat. Regret că nu am putut participa la nuntă. Recunosc că am plâns. Nici până în ziua de azi nu am putut uita acele clipe”, a spus Markle.

În vârstă de 75 de ani, Thomas Markle nu a mai vorbit cu fiica sa din luna mai a anului 2018. Acesta a detaliat momentele care au dus la destrămarea relaţiei lor şi l-a acuzat pe prinţul Harry că a acţionat ca un „copil sensibil” de 12 ani.

De asemenea, tatăl lui Meghan a menţionat şi că nu şi-a cunoscut încă nepotul, din cauza relaţiei „complicate” cu fiica sa. Mai mult, despre sarcina ducesei a aflat tot din presă.

„Este aproape o glumă când le spui oamenilor că ai auzit despre asta la radio,” a spus Thomas Markle.