Toggle Menu
  1. Home/
  2. Externe/

Regina telenovelelor a dispărut 10 ani! Ce s-a întâmplat în tot acest timp cu Adela Noriega

  1. Home/
  2. Externe/

Adela Noriega a fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele, iar românii au putut-o urmări în foarte multe seriale, ea având chiar rol de protagonistă. Supranumită Regina Telenovelelor, aceasta a dispărut complet din lumina reflectoarelor în anul 2008. A fost decizia ei. Nu numai că nu a mai apărut la televizor sau în presă în general, dar a refuzat și orice fel de cont pe vreo rețea de socializare.

Adela Noriega, care anul acesta va împlini 49 de ani, s-a retras din viața publică ca urmare a unei probleme de sănătate cu care aceasta s-a confruntat și despre care nu a dorit să ofere nicio informație în acești 10 ani, cu toate că nici nu a negat zvonul. Era celebră, era în plină ascensiune profesională, având câștigate deja 7 premii Tv y Novelas, și era curtată de unii dintre cei mai apreciați bărbați, însă, dintr-o dată, fără explicații, Adela Noriega a dispărut din peisajul monden. Acest fapt s-a petrecut imediat după ce a filmat telenovela Fuego en la sangre (Focul iubirii), în anul 2008. În toată această perioadă și-a asigurat traiul zilnic ca impresar, potrivit Unica.ro.

Conform presei internaționale, se pare că frica de moarte a stat la baza deciziei radicale a actriței, iar această teamă își are rădăcinile în copilărie și adolescență, dat fiind că părinții săi au murit de tineri ca urmare a cumplitului diagnostic de cancer. Astfel, probabil pentru a se autoproteja, Adela Noriega a renunțat la marea sa pasiune, actoria, și s-a retras undeva în Los Angeles, cel puțin acolo a fost zărită o singură dată în tot acest timp. Ceea ce s-a evidențiat la momentul respectiv a fost faptul că actrița, recunoscută pentru talia sa subțire, luase enorm de multe kilograme în plus și era aproape de nerecunoscut.

Vezi și Vă mai amintiți de călugărul de la Tanacu? Ce face astăzi și ce s-a ales de cei care l-au condamnat

Conform zvonurilor, Adela Noriega vrea să revină în telenovele și a fost la câteva castinguri în acest sens. Din păcate este foarte indecisă și a refuzat deja câteva oferte. Ultimul său mesaj în acest sens a fost postat pe Instagram la începutul anului 2018 și anunța, însă, că nu se va reîntoarce pe micile ecrane: “După atâța ani… nu mai sunt aceiași Adela de dinainte, dar sunt fericită și sunt împlinită cu tot ceea ce am reușit să construiesc în acești ani. Sunt fericită și așa voi continua. Vreau să vă informez că nu mă întorc în televiziune. Viața mea este așa cum am visat și așa vreau să rămână. Vă mulțumesc pentru mesajele și dovezile voastre de dragoste, dar rămânem în contact doar pe rețelele sociale.” – a transmis Adela Noriega.

Cristina Mihai/ Sursa foto: telenovelasfans.blogspot.com