Relațiile secrete ale Oanei Roman! Cu cine s-a iubit în tinerețe: Pasiunea neștiută a fetei fostului premier

oana roman

S-a aflat totul despre relațiile secrete ale Oanei Roman! Cu cine s-a iubit aceasta în tinerețe, înainte de a se căsători cu Marius Elisei? Vă spunem noi. Mai mult, s-a aflat și pasiunea neștiută a fetei fostului premier, Petre Roman.

Iubirile secrete ale Oanei Roman

Oana Roman s-a afișat prima dată cu actualul soț în 2013. Marius Elisei urma să îi devină soț un an mai târziu. Bârfele din lumea mondenă spuneau că relația este una bazată pe interes, din partea lui, dar cei doi au rămas împreună și astăzi.

Oana Roman este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Fosta prezentatoare de televiziune are o soră pe nume Catinca. De-a lungul anilor, vedeta a avut mai multe relații cu personaje cunoscute din lumea mondenă. Oana s-a iubit timp de șapte ani cu dansatorul de striptease Cornel Păsat. ”Am trăit o poveste frumoasă a vieții noastre”, a spus el, care a dezvăluit, la acea vreme, într-o emisiune TV, că s-a despărțit de vedetă după ce ajunseseră într-un impas.

”La un moment dat, m-am simțit singur. Au fost certuri, reproșuri”, a mai spus Păsat. În 2009, în viața fostei prezentatoare TV a apărut modelul Alex Avram, colaborator al lui Cătălin Botezatu, cu zece ani mai tânăr decât iubita lui de la acea vreme. Se pare că bărbații mai tineri au fost mara pasiune a Oanei.

Cei doi au fost urmăriți constant de paparazzi, însă nu acesta a fost motivul care a dus la ruptura dintre ei, rămas neelucidat și astăzi. De asemenea, mezina lui Petre Roman a avut o legătură și cu Alex Căscătău. Povestea lor de dragoste a durat numai o lună, pentru că bărbatul avea o iubită stabilă când s-a întâlnit cu Oana. Ca vârstă, și acesta era mai mic decât ea, conform playtech.ro.

Soțul Oanei, Roman, cu 11 ani mai tânăr

În prezent, fosta vedetă Kanal D formează un cuplu cu Marius Elisei, un bărbat mai tânăr decât ea cu 11 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, iar din iubirea lor s-a născut o fetiță pe nume Maria Isabela.

Revista Presei