Remediul natural considerat un miracol al naturii: Amestecul pe bază de miere de albine și scorțișoară: Vindecă o mulțime de boli

05 oct. 2020
Remediul natural considerat un miracol al naturii: Amestecul pe bază de miere de albine și scorțișoară: Vindecă o mulțime de boli

Vorbim astăzi despre un remediu natural extrem de eficient împotriva multor afecțiuni, motiv pentru care acesta mai este supranumit un adevărat „miracol al naturii”.

Atât mierea de albine cât și scorțișoara sunt cunoscute pentru efectele lor curative, însă amestecul dintre cele două ingrediente devine extrem de puternic, un adevărat antibiotic natural, având efecte pozitive dovedide împotriva multor afecțiuni, precum:

Bolile de inimă

Amestecați mierea de albine cu scorțișoară până obțineți o pastă, pe care mai apoi o puteți întinde pe pâine, în loc de gem. Dacă veți consuma acest amestec în mod frecvent, veți impulsiona reducerea colesterolului din artere, lucru care vă va feri de atacul de cord.

Artrita

Bolnavii cu artrită pot consuma în fiecare zi, atât dimineața cât și seara, o cană de apă fierbinte cu două linguri de miere și o lingură de scorțișoară. Înainte de mic dejun, beți o jumătate de cană iar cealaltă consumați-o înainte de culcare.

Infectii urinare

Pentru a distruge germenii din vezica urinară, puteți apela la un amestec ușor diferit: două linguri de scorțișoară și o linguriță de miere, amestecate într-un pahar cu apă călduță.

Colesterol

Pentru a reduce colesterolul din corp cu până la 10% în doar două ore, amestecați în apa de ceai două linguri de miere și trei linguri de pudră de scorțișoară.

Răceală

Aceia care suferă foarte des de pe urma răcelilor ar trebui să consume o lingură de miere călduță cu un sfert de lingură de scorțișoară pudră zilnic, timp de trei zile. Acest proces va vindeca majoritatea cazurilor de tuse cronică, răceală și vă va curăța de asemena sinusurile.

Gaze

Potrivit mai multor studii realizate în India și Japonia, amestecul de miere și scorțișoară are capacitatea de a ușura stomacul de gaze.

Sistemul imunitar

Consumați zilnic amestecul de scorțișoară cu miere de albine, pentru a vă întări sistemul imunitar și pentru a vă proteja corpul de bacterii și atacuri virale. Cercetătorii au descoperit că mierea de albine, datorită vitaminelor multiple și a fierului pe care le conține, întărește celulele albe și luptă împotriva bacteriilor și a bolilor virale.

Indigestie

Pentru a înlătura aciditatea și a ajuta digestia în cazul celor mai grele mâncăruri, presărați pudră de scorțișoară peste două linguri de miere și administrați acest amestec înainte de masă.

Longevitate

Pentru a împinge cât mai în viitor limitările vârstei și semnele de îmbătrânire, consumați ceai pe bază de scorțișoară și miere. Amestecați 4 linguri de miere și una de scorțișoară în de 3 căni de apă fiartă. Beți un sfer de cană de 3-4 ori pe zi, pentru a vă păstra pielea proaspătă și moale.

Cosuri

Realizați o pastă din trei linguri de miere și o lingură de pastă de scorțișoară pudră. Aplicați amestecul pe coșuri înainte de culcare și spălați-l în dimineața următoare cu apă caldă. Faceți acest lucru zilnic, timp de două săptămâni și veți elimina coșurile de la rădăcină.

Infecții ale pielii

Pentru a vindeca eczemele și toate tipurile de infecții de piele, aplicați pe părțile afectate miere și scorțișoară în cantități egale, timp de cel puțin o săptămână, iar efectele pozitive se vor vedea de la sine.