Remediul natural destinat fumătorilor: Îți curăță plămânii de nicotină și gudron. Vezi cât de simplu se prepară

11 oct. 2020
Remediul natural destinat fumătorilor: Îți curăță plămânii de nicotină și gudron. Vezi cât de simplu se prepară

Întocmai precum o spun toate mesajele de avertizare, fumatul dăunează grav sănătății. Cel mai bine ar fi să încercați să abandonați acest viciu. Însă, cei care nu reușesc să se lase de fumat trebuie să caute variante alternative prin care să repare măcar puțin răul făcut de țigări.

Plămânii sunt principalii afectați din cauza fumatului. Astăzi, vorbim despre un remediu natural care are capacitatea de a curăța într-o anumită măsură plămânii de nicotină și gudron.

  • 400 g ceapa
  • 2 lingurite turmeric
  • Radacina de ghimbir (o bucata)
  • 1l apa
  • 400 g zahar sau miere

Mod de preparare:

„Fierbeti apa si ingredientul dulce. Daca folositi miere, asigurati-va ca o adaugati la final.

Taiati ceapa si radeti ghimbirul. Adaugati ambele ingrediente in apa. Dupa ce lasati amestecul sa mai fiarba o data, adaugati doua lingurite de pudra de turmeric si dati focul la minim.

Fierbeti apa pana cand se reduce la jumatate. Dati oala la o parte, strecurati continutul si puneti intr-un borcan. Lasati sa se raceasca. Pastrati borcanul in frigider.

Luati din acest remediu de doua ori pe zi, cate doua lingurite, dimineata, pe stomacul gol si seara, dupa cina,” notează floaredetei.ro.

Beneficii:

Ghimbir

Proprietățile curative ale ghimbirului sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Acest condiment va ajuta astfel la eliminarea mucusului din plămâni.

Turmeric

Turmericul este celebru pentru proprietățile sale antibacteriele, antivirale și antiseptice. Turmericul curăță sângele și previne inflamațiile.

Ceapa

La fel ca usturoiului, ceapa are proprietăți anticancerigene. Ambele se folosesc în tratarea bolilor maligne. Aceste legume oferă o prevenire eficientă a problemelor respiratorii.