Remediul naturist care desfundă arterele de dopurile de colesterol: Se prepară ușor din miere, lămâie și usturoi

03 nov. 2020
Remediul naturist care desfundă arterele de dopurile de colesterol: Se prepară ușor din miere, lămâie și usturoi

Cele mai multe dintre grăsimi sunt transformate de către ficat în colesterol, care ajunge mai apoi peste tot în organism, transportat de către sânge.

În esență, colesterolul nu este rău, ci ajută organismul să funcționeze.În exces însă, acesta blochează arterele formând dopuri care generează boli cardiovasculare, apoplexie și chiar moarte.

Pentru a vă menține un nivel echilibrat al colesterolului, vă recomandăm acest remediu pe bază de miere, lămâie și usturoi.

Mod de preparare:

„Se pun într-un vas 10 lămâi, iar peste ele se toarnă apă fiartă. Se lasă așa timp de 10-15 minute, după care se stoarce sucul din ele.

Peste sucul de lămâi se adaugă 1 kilogram de miere și se amestecă bine. În continuare se decojesc și se pisează 10 căpățâni mari de usturoi. Se pune usturoiul pisat într-un borcan și se amestecă cu sucul de lămâie și cu mierea.

Se învelește borcanul într-un prosop de culoare închisă și se lasă în frigider timp de 7 zile. După această perioadă se amestecă bine conținutul,” notează topremediinaturiste.ro.

Mod de administrare

Ia câte o linguriță de 3-4 ori pe zi. Cantitatea preparată ar trebui să îți ajungă pentru o cură de aproximativ 2 luni. Mai apoi, fă o pauză de 4 luni, după care pregătește din nou amestecul și repetă tratamentul.

Repetat cu regularitate, acest remediu naturist îți va întreține cu succes sănătatea vaselor de sânge.

Lămâia contribuie la controlul tensiunii arteriale, datorită conținutului ridicat de potasiu și, de asemenea, reduce nivelul colesterolului, datorită conținutului de vitamina C.

Mierea  acționează pozitiv asupra metabolismului grăsimilor și asupra nivelului colesterolului.

Usturoiul  previne acumularea grăsimii în artere, fluidizând sângele.