Remediul suprem pentru creșterea imunității și distrugerea bacteriilor: Amestecă această plantă cu mierea de albine și protejează-ți organismul

miere de albine

Vorbim astăzi despre un remediu pe bază de miere de albine, cunoscut și folosit din cele mai vechi timpuri pentru creșterea imunității și distrugerea bacteriilor. 

Remediul are la bază două ingrediente: mierea de albine și leușteanul. Leușteanul este o plantă aromată, extrem de bogată în ulei volatil, antioxidanți și alte substanțe cu proprietăți medicinale importante.

Această plantă stimulează sistemul nervos central, asigură sănătatea inimii, are proprietăți expectorante, reglează menstruația, are proprietăți diuretice și antibacteriene.

Rădăcina leușteanului, uscată și mai apoi mărunțită, poate fi amestecată cu miere, formând un remediu natural foarte indicat persoanelor care se îmbolnăvesc des.

„Leușteanul este recomandat persoanelor care suferă de alergii, au probleme cu tensiunea arterială, au hemoroizi, gută sau reumatism. Acesta poate curăța tractul respirator deoarece are prorpietăți expectorante. În leuștean se găsește eucaliptol, care are rolul de a reduce inflamația și iritația de la nivelul plămânilor.

Pentru că are proprietăți antibacteriene, leușteanul poate fi folosit pentru a preveni și pentru a trata bolile declanșate de E. coli și Salmonella.

Dacă te confrunți cu probleme precum balonarea sau gazele, atunci poți consuma leuștean pentru a scăpa de ele. Leușteanul este indicat femeilor la menstruație, care au crampe puternice,” notează floaredetei.ro.

Revista Presei