Renumitul psihiatru Cristian Andrei explică problemele care apar în relațiile sentimentale: „Atunci ies tot felul de lucruri aberante în relația cu o femeie

01 aug. 2019
Renumitul psihiatru Cristian Andrei explică problemele care apar în relațiile sentimentale:

Celebrul medic psihiatru Cristian Andrei a mărturisit, într-un interviu pentru revista Tango, că el nu s-a căsătorit din dragoste cu niciuna dintre cele două foste soții ale sale. El a explicat și rolul pe care l-a avut practic mama sa în această ecuație. Dându-se drept exemplu, el a oferit și o serie de sfaturi extrem de interesante, la care fiecare putem reflecta.

Eu, pe cele două soții, nu le-am luat din dragoste. Au fost niște prelungiri ale unei situații pe care am avut-o cu mama mea. Ele au fost femei cu autoritate, care m-au luat tare și au dat peste acest defect fundamental al meu ca om, ca bărbat și anume, eu nu mă pot purta urât cu o femeie, niciodată, în niciun fel. Și pentru că mă port frumos, atunci ies tot felul de lucruri aberante în relația cu o femeie. Ori se supără o altă femeie, ori aceasta se supără pentru că nu mai primește ceea ce primea frumos, până mai ieri… există această întreagă epopee a frumuseții cu o femeie. După cum spuneam, se naște și moare, până la urmă”, spunea el.

Referitor la prima căsătorie, medicul psihiatru a dezvăluit: „M-am căsătorit la 23 de ani. Până la urmă ne-am despărțit pentru că n-am avut cum să continui, mai ales că era și maică-mea la orizont. Și, între două femei de genul acesta, nu s-a putut naște o atmosferă bună”.

Despre cea de-a doua, Cristian Andrei a afirmat:

Au urmat niște ani în care mi-am văzut de specializare. Apoi iarăși am văzut, întâmplător, într-un tren, o femeie de genul acesta, și mi se părea că era o atracție așa, foarte intensă și foarte ciudată, de a încerca s-o fac să zâmbească. Era o femeie care nu zâmbea. Reușeam, totuși, s-o fac să zâmbească o dată la câteva luni. Era o provocare foarte mare.

Îi scriam poezii, îi făceam desene, încercam să colorez totul… Dar, până la urmă, iarăși s-a produs uzura, pentru că există fază asta erotică inițială când te îndrăgostești și când funcționează unele legături. După ce te căsătorești, funcționează alte tipuri de legături. Nu mai funcționează cele dintâi. Uneori, cele erotice sunt chiar contraindicate pentru conviețuirea cu o persoană”.

„Eu nu am cerut nici o femeie în căsătorie! Eu am fost luat de bărbat. Faţă de femeile care fac parte din biografia mea am fost confuz. Întotdeauna preocuparea mea a fost alta”, explica Doctorul Cristian Andrei într-o emisiune de televiziune, potrivit libertatea.ro.

Poate te interesează și…

Îngrozitor! Dieta secretă cu care o renumită vedetă a slăbit 30 de kg! Nu încercați așa ceva!

Economiștii FMI șochează: “Vârsta de pensionare sa fie prelungită din cauza riscului de a trăi mai mult decât era de așteptat”

O escortă de lux, care s-a culcat cu 10.000 de bărbați, dezvăluie: ce vor de fapt bărbații și cum preferă să fie o femeie