Renunță la Antena 3?! O vedetă a postului a spus dacă intră în politică!

Una dintre vedetele-cheie ale postului de televiziune Antena 3 a vorbit, într-un interviu, despre intrarea în politică și care ar fi partidul în care ar intra dacă ar face acest pas. 

„Nu iau în calcul intrarea în politică în acest moment. Când România va fi o țară normală, dacă va fi vreodată, o să analizez,” a spus Radu Tudor.

„Am avut multe propuneri, unele dintre ele chiar interesante, provocatoare aș spune,” a mai spus jurnalistul.

”Partidul care nu-și bate joc de România: construiește autostrăzi și căi ferate de mare viteză, atrage fonduri europene, construiește spitale noi, întărește Armata, face din Energie și IT un mare atu economic, restaurează tot patrimoniul românesc și leagă pentru totdeauna România de Occident.

Încă nu există acest partid, politicieni care să îndeplinească aceste deziderate nu s-au născut încă”, a mai spus Radu Tudor pentru DC News.

Moise Guran a intrat în politică

Informația lui Radu Tudor vine în contextul în care Moise Guran a anunțat că renunță la jurnalism și intră în politică alături de USR.

Într-o intervenție la Digi24, Moise guran a explicat că momentul care l-a determinat să intre în politică a fost 10 august, în urma violențelor de la protestul diasporei, iar obiectivul cu USR-PLUS este să intre la guvernare.

Loading...

Revista Presei