Renunțați la acest aliment considerat sănătos! Conține cele mai multe chimicale. Un renumit doctor, dezvăluiri incredibile

Brian Clement, un reputat medic american care promovează medicina progresivă la nivel internaţional şi care deține funcția de director la Hippocrates Health Institute din Florida, SUA, a făcut o serie de afirmații considerate de unii dintre noi de-a dreptul șocante. 

Medicul a vorbit despre un aliment considera sănătos la care trebuie să renunțăm pentru că are cele mai multe chimicale.

„Peștele este un aliment care nu este sănătos. Nu este o sursă bună de omega. Astăzi, el este cel mai periculos aliment de pe planetă. El conține cel mai ridicat nivel de chimicale și metale grele în comparație cu orice altă viețuitoare de pe pământ, inclusiv omul. Peștele mic este mâncat de peștele mare, peștele mare de unul și mai mare și într-un final, de noi, oamenii”, a spus medicul, potrivit doctorulzilei.ro.

Brian Clement a susținut în România o conferință despre fenomenul îmbătrânirii. Medicul a declarat că primele riduri apar la vârsta de 20 de ani, iar cu timpul ele devin mai evidente.

Procesul de îmbătrânire este continuu, dar poate fi încetinit, a mai spus reputatul specialist.

Loading...

Revista Presei