Reprezentație incredibilă la Românii au talent! Cine este fetița de 12 ani care a ridicat toată sala în picioare

22 feb. 2020
Reprezentație incredibilă la Românii au talent! Cine este fetița de 12 ani care a ridicat toată sala în picioare

Momente unice la ediția de vineri seară a emisiunii Românii au talent, după ce show-ul televizat a început cu un dans incredibil. Adina Vasâi, o elevă de doar 12 ani din Constanța a reușit să fure privirile juriului, dar și energia publicului, ajungând să ridice tot platoul în picioare.

Juriul, extrem de impresionat

Micuța dansatoare a reușit să impresioneze jurații, Pavel Bartoș ajungând să spun, uimit de situație: ”Uite mă, ce zvâc are, nici Mihai Petre Nu are așa ceva” Mai mult, Florin Călinescu la completat, spunând tinerei că ”Este foarte foarte frumos” Florin Călinescu. Inevitabil, dansatoarea a plecat acasă cu patru de DA și a acces mai departe în competiție luptând pentru marele premiu.

Andra, uimită de ce a văzut

”Am rămas șocată de cum poate dansa un copil! Ce-ți dau să mănânci de ești așa energică?”, a spus Andra, fiind vizibil uimită de ceea ce tocmai se întâmplase. Mai mult, Andi Moisescu de abia a reușit să aprope faptul că Adina merge mai departe cu patru de Da. Ultima ediție a Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public din seara respectivă. Astfel, aproape trei milioane de spectatori au urmărit emisiunea magică.