Respect! Prima vedeta ProTV care ia atitudine! A donat o sumă imensă pentru Spitalul Matei Bals

Gest fabulos al unei supervedete de la ProTV. În plină pandemie de coronavirus, aceasta a decis să doneze o sumă imensă unui spital din București. S-a aflat și ce se va întâmpla cu banii.

Andra a donat 20.000 de euro

Gest incredibil al Andrei Măruță. Vedeta este prima vedetă autohtonă care se implică în lupta împotriva coronavirusului. Artista va face o donație de 20.000 euro, sumă ce va ajunge la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din București. Spitalul trece printr-o criză profundă în aceste momente.

Suma va ajunge în contul fundației principalului spital românesc din lupta împotriva virusului COVID-19. Totul se întâmplă în urma apelului disperat al medicilor care spun că se confruntă cu mari lipsuri la locul de muncă.

‘Siguranța este pe primul loc. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri.

Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător. Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale care se află în prima linie de luptă cu virusul, m-au emoționat.

Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi’, a transmis artista, care donează într-o perioadă în care activitatea sa este afectată din cauza epidemiei, conform viva.ro.

Andra, concerte amânate pe bandă rulantă

Andra și-a amânat mai multe concerte din cauza coronavirusului. Toate evenimentele din acestă primăvară, concertele ‘Pasion’, ce urmau să aibă loc pe 4 și 5 aprilie, la Sala Palatului. Acestea ar putea avea loc la începutul toamnei.

Zilele trecute și Gigi Becali a făcut importante donații Spitalului ‘Matei Balș’. Este vorba de aproximativ 100.000 euro.

Loading...

Revista Presei