Rețetă: Cea mai aromată și suculentă friptură: Pulpe de pui la cuptor împănate cu usturoi. Care e secretul?

pui la cuptor

Vă prezentăm astăzi o rețetă de friptură care uimește tocmai prin simplitatea ei: Pulpe de pui la cuptor împănate cu usturoi și slăninuță.

Ingrediente:

  • 200 g cașcaval
  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 8 roșii
  • 5 căței de usturoi
  • pătrunjel proaspăt
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

„Se taie carnea de pui fâșii. Se așază fâșiile de carne într-o tavă unsă cu ulei și se adaugă roșiile decojite, tăiate mărunt.

Se pune usturoiul pisat, sare și piper după gust și se coace la cuptor, 60 minute.

Se presară cașcaval ras și pătrunjel. Se mai lasă în cuptor cât să se topească cașcavalul,” notează kaufland.ro.

Revista Presei