De-a lungul anilor, rețetele de pizza au evoluat profund. Vorbim astăzi de sute de sortimente diferite, care mai de care mai delicioase. Mai jos veți găsi o rețetă delicioasă de pizza de casă „cu de toate”, exact cum se mai practică prin gospodăriile românești.
Pentru aluat:
Pentru topping:
Amestecați apă caldă cu drojdia și zahărul, apoi adăugați uleiul, făian și sarea.Frământați aluatul și lăsați-l mai apoi la dospit 40-50 de minute la un loc călduț, acoperit cu o cârpă curată.
La această pizza putem pune orice avem prin frigider. Noi am folosit sunca, bacon, salam, rosii, porumb, ceapa, ardei, telemea.
Întindeți blatul pe hartia de copt și transferati aluatul în tavă.
Ungeți aluatul cu ketchip și puneți legumele, mai apoi mezelurile și, la final, brânzeturile.
Pizza se coace la temperaturi mari (220-230° C), timp de 15-20 de minute, timp de 15-20 minute.