Rețetă: Cele mai bune mini-pateuri cu cașcaval: Toată lumea a exclamat: Sunt absolut delicioase

mini-pateuri cu cascaval

Mini-pateurile reprezintă una dintre cele mai gustoase gustări. Sunt simplu de gătit și de consumat, și, totodată, sunt extrem de delicioase.

Vă propunem astăzi o rețetă rapidă pentru mini-pateurile cu cașcaval.

Ingrediente:

  • 1 pachet foietaj
  • 200 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper (optional)

Mod de preparare:

„Lasa foietajul congelat la temperatura camerei pentru cateva ore intainte de a il folosi. Intinde-l si taie-l in patratele, apoi bate ouale cu cascavalul, adaugand sare si piper dupa gust. Umplutura trebuie sa aiba o consistenta destul de groasa, pentru a nu curge din pateuri.

Intinde putin patratele tragand de marginile lor cu mainile, apoi asaza 1/2 lingurita din compozitie in centru. Inchide pateurile presand marginile intre ele, iar daca nu par sa se lipeasca prea bine, unge marginile cu putina apa.

Asaza mini-pateurile cu cascaval intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la distanta de 1-2 cm unul de celalalt. Da tava la cuptor pentru 20 de minute la foc mediu, sau pana cand pateurile se rumenesc.

Optional, poti presara cascaval si deasupra acestora, pentru un aspect mai placut,” notează retetepractice.ro.

Revista Presei