Nu ai prea mult timp la dispoziție, dar ai pregăti celor dragi ceva rapid, ușor și totodată delicios? Dacă răspunsul la întrebare este „da”, atunci te afli în locul potrivit, iar rețeta de mai jos de sărățele este categoric pentru tine.
„Gusturi romanesti saratele cu cascaval, 200g. La noi, la Salonta, saratelele astea sunt pe orice masa, tot timpul, spun oamenii care produc saratele cu cascaval Gusturi romanesti. Acestea sunt facute dupa retete mostenite din familie, cu mult cascaval. Sunt crocante fara a fi tari, usor sfaramicioase si foarte gustoase. Merg bine la un pahar de vin sau de bere, alaturi de cei dragi”, spun cei de la Gusturi Romanestu.
Faina alba de grau tip 550, cascaval 21.5% (lapte de vaca pasteurizat, cheag, culturi, lactice selectionate, sare iodata), untura de porc, smantana, lapte, drojdie, sare iodata, oua, conservant (propionat de calciu).
Contine gluten, oua, lapte.