Rețetă: Cele mai pufoase șnițele de pui. Rețeta folosită în marile restaurante din lume. Care e ingredientul secret?

snitel de porc

Nu există om care să nu aprecieze un șnițel bun. Mai mult decât atât, acest preparat este perfect întrucât este îndrăgit atât de cei mari cât și de cei mici. Vă prezentăm astăzi o rețetă extraordinară de șnițele pufoase.

Ingrediente (pentru două porții):

  • piept de pui
  • 2 oua
  • o lingura de faina
  • 2 linguri de apa
  • 3 linguri de pesmet
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Luați pieptul de pui și tăiați-l în bucățele mici. Porțiile rezultate se bat ușor.

Ouăle la rândul lor se bat cu un praf de sare. Adăugați apă, făină și pesmet. Cantitățile prezentate mai sus sunt aproximative. Puteți pune mai mulți pesmet, pentru a ieși o compoziție mai groasă.

Treceți bucățile de piept de pui prin această compoziție. Odată puse în tigaie, puiul se plătește pe ambele părți în ulei foarte încins.

Pentru șnițele, am făcut și un piure de cartofi cu unt, lapte și o lingură de smântănă,” notează petitchef.ro.

Revista Presei