Rețetă de vis: Cum obții cei mai delicioși dovlecei pane cu usturoi? Ingredientul secret din compoziție

dovlecei pane 2

Dovleceii pane reprezintă o mâncare de sezon, extrem de delicioasă și ușor de făcut. Rețeta pe care v-o prezentăm astăzi este gata în doar 30 de minute!

Ingrediente:

  • 1 dovlecel crud (dimensiune 25-30 cm)
  • ulei pentru prăjit
  • 100 gr făină
  • sare

Pentru compoziţia de pane:

  • 2 ouă
  • făină
  • sare
  • 5 căţei de usturoi zdrobiţi
  • sare şi piper după gust

Dovlecei pane reteta. Mod de preparare:

„Dovlecelul se curată de coajă, apoi îl tăiem felii şi presăram cu sare. Lăsăm cca 20 min, apoi scurgem zeamă formată.

Feliile de dovlecel se tamponează cu un şervet uscat şi se trec prin făină. Ouăle se mixează cu sare, piper, usturoiul zdrobit, apă şi făină.

Feliile de dovlecel se trec prin compoziţia de pane (că şi la şniţel) şi le prăjim în ulei fierbinte, pe ambele părţi.

După prăjire se scot pe un şervet absorbant, pentru a îndepărta surplusul de ulei,” noteaza realitatea.net.

Revista Presei