Rețetă delicioasă: Cea mai răcoritoare supă de fasole: Care este secretul din vechile rețete

ciorba
Photo by Irina on Unsplash

Supa de fasole este un preparat pe cât de simplu, pe atât de delicios. Asezonată cu o ceapă proaspătă și sare, ciorba de vasole se numără printre rețetele mele preferate. 

Astăzi, vă propun o rețetă tradițională, care reușește să păstreze cât mai mult din savoarea ingredientelor sale. Am citit-o la cei de la Kaufland, am preparat-o si este foarte buna.

Ingrediente

100 g fasole boabe albă
100 g fasole boabe neagră
200 ml suc de roșii
2 morcovi
2 cepe
2 ardei capia
1 păstârnac
ulei
sare

Cum se prepara

Se păstrează fasolea în apă, peste noapte. A doua zi se spală bine și se pune la fiert în 3 l de apă.Se toacă mărunt toate legumele și se prăjesc în 5 linguri de ulei. Când fasolea este aproape fiartă se adaugă legumele prăjite. Se toarnă sucul de roșii și se mai fierb 15 minute. Se pune sare după gust.Se servește fierbinte

Revista Presei