Rețeta pentru cea mai bună omletă grecească. Ingredientele care o fac speciala.E gata în cinci minute

greek-omelet_cguvaj

Micul dejun poate deveni monoton la un momendat, iar din lipsă de timp e foarte greu să faci o schimbare privind meniul zilnic. Cum ouăle sune nelipsite în prima masă a zilei. Iată rețeta pentru cea mai bună omletă grecească. 

Omleta grecească este pufoasă, bogată în proteinele necesare pentru întreaga zi, iar cu această rețetă o poți prepara în doar cinci minute. Cât despre gust, este unul pe măsură!

De ce ai nevoie?

  • 4 ouă medii
  • 20 g unt
  • 1 linguriță apă minerală
  • 120 g brânză Feta sfărâmată
  • 1 roșie
  • sare
  • piper proaspăt măcinat

Cum se prepară?

La foc mic se încinge încet untul într-o tigaie, de preferat ceramică, pentru a se evita lipirea.

Se bat bine ouăle, apoi adaugă apa minerală și se amestecă noua compoziție.

Toarnă apoi ouăle în tigaie amestecându-le continuu cu o spatulă.

Când omleta începe să se închege, adaugă roșia și apoi brânza feta. Amestecă puțin și las-o încă un pic la făcut, amestecând din când în când. Pentru un gust mai intens poți adăuga oregană deasupra, sau puțin mărar.

Revista Presei