Rețeta pentru cea mai răcoroasă supă de legume! Se prepară la rece și nu ai nevoie de aragaz

supa

Supele nu sunt atât de consumate în timpul verii dat fiind faptul că ne încălzesc destul de mult, pe lângă temperaturile ridicate de afară. Această rețetă pentru supa de legume este unică, deoarece se prepară la rece, evitând astfel senzația de căldură. 

Supa rece de legume este cea mai bună alegere pe timpul verii, mai ales atunci când îți dorești să slăbești. Este bogată în vitamine, proteine, are grijă de silueta ta, iar rețeta este una pe care o poți prepara în doar câteva minute.

De ce ai nevoie?

  • 2 roşii
  • 1 castravete de grădină curăţat de coajă
  • 1 căţel de usturoi
  • 1/2 ardei
  • apă rece, în funcţie de consistența dorită
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură oţet din vin sau zeamă de lămâie
  • ceapă (opţional)

Cum se prepară

Toate ingredientele se pun în blender și se amestecă până în momentul în care se obține consistența dorită. La final, se taie cubulețe de avocado și roșii, peste care se toarnă supa obținută.

De asemenea, se pot tăia și cubulețe de pâine prăjită sau uscate pe care le poți presăra deasupra lângă alte verdețuri care îți plac.

Revista Presei