Rețeta pentru cel mai bun detoxifiant! Te ajută să slăbești și este delicios

de: Ana Toma
06 iul. 2020
Rețeta pentru cel mai bun detoxifiant! Te ajută să slăbești și este delicios
Ceai

Zi de zi organsmul nostru este invadat cu fel de fel de toxine, de la mâncăruri până la băuturi și chiar aerul pe care îl respirăm. Chiar dacă nu ne dăm seama, corpul nostru are nevoie de o detoxifiere din când în cât. Această rețetă de detoxifiant natural te va ajuta să slăbești și îți va curăța corpul în cel mai simplu mod.

Ceaiul este cel care nu trebuie să lipsească în nicio dimineață. Iată astfel rețeta pentru cel mai bun ceai detoxifiant care ajută organsimul să elimine toxinele acumulate și care te ajută să slăbești treptat, dar sigur.

De ce ai nevoie

  • O cană de apă fiarăa
  • 1 linguriță de miere (opțional)
  • 2-3 cm rădăcină de ghimbir
  • ¼ linguriță boia de ardei iute
  • ¼ linguriță scorțițoară
  • ½ linguriță pudră de turmeric

Cum se prepară

Se încălzește apa până în momenutul în care fierbe, apoi se oprește focul. Se pune ghimbirul, iar după 5 minute se adaugă tumericul, scorițișoara, boiaua de ardei iute și se amestecă bine.

Se lasă apoi ceaiul la răcit, până când devine călduț, apoi se strecoară și se poante îndulci cu o linguriță de miere, pentru a evita zahăru.

Cum se consumă

Ceaiul se consumă imediat după trezire și după spălarea pe dinți. După consumarea acestuia se poate lua micul dejun. Cura de detoxifiere cu acest ceai durează 14 zile și poate fi ținută de trei ori pe an.

Un lucru important de știut este că pe tot parcursul curei de detoxifiere vor fi evitate produsele procesate care conțin aditivi alimentari, prăjeli, afumături, unt, margarină și alte produse făinoase.